Is het product dat je had besteld toch niet helemaal wat je had gehoopt? Jammer, maar dat kan gebeuren. Volg de onderstaande stappen om je retour te doen. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retour zonder opgave van reden.

Stap 1 Retour aanmelden
Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@izlovloerkleed.nl, vermeld daarin je naam, ordernummer, product en reden van retour (dit is niet verplicht). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. 

Stap 2 Retour sturen
Je ontvangt van ons een retourzegel die je op het vloerkleed kunt bevestigen. Vervolgens kun je het retour  terugsturen. Pak je het kleed alstublieft goed in? Het is erg belangrijk dat ook de randen goed zijn verpakt, zodat het kleed niet kan beschadigen of vuil worden tijden het retourtransport. Wij garanderen dat je voor alle geretourneerde artikelen het volledige aankoopbedrag terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in goede conditie geretourneerd worden. Dit houdt in dat de artikelen ongebruikt zijn en, voor zover mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd. 
Het kleed moet worden afgegeven bij een van de retourpunten die wij aan je doorgeven.

Wij dienen de retour binnen 14 werkdagen na aanmelding voor retour ontvangen te hebben.
Mocht je retour buiten dit termijn bij ons retour komen dan kunnen wij deze helaas niet in ontvangst nemen.

Stap 3 Ontvang creditnota
Als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen 7 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten. We betalen je terug op dezelfde manier als dat je aan ons betaald hebt. We mogen wachten met de terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen of u het verzendbewijs heeft overlegd. De kosten voor de retourzending zijn dus voor rekening van IZLO vloerkleed. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.